Varmepumpe gir deg komfort uten bekymringer

Hvis du er lei av å stable ved eller bekymre deg over kalde hus, er det på tide å prøve noe annet. 

Det er koselig med peis. Høre lyden av knitringen i bjørkekubbene mens du drikker morgenkaffen. Men det er kanskje ikke så koselig med all jobben det krever. Hugge, stable, tørke. Eller kjøpe ved til en stiv pris. 

Bekymringsløs komfort
En varmepumpe gir deg komfort døgnet rundt, helt bekymringsløst. Den gjør jobben uten at du trenger å tenke på ved. Oppvarming fra varmepumpe er i tillegg helt trygt, ingen kan brenne seg på den og den er sikker på alle nivå.

Ikke minst gir den deg stabile temperaturer. 

Godt inneklima
I følge Norges Astma og Allergiforbund er en jevn innetemperatur på mellom 20-22 grader optimalt for både voksne og barn. For høye eller lave temperaturer kan gi helseplager som trøtthet, nedsatt ytelse og hodepine. Og barna våre er mer sensitive enn oss.

En jevn temperatur gir et godt inneklima som er fint å leve i. Varmepumpene er i tillegg med på å filtrere luften for støv og bakterier, og dermed bedre innelufta ytterligere. 

Og det fine er; du kan jo fortsatt fyre i peisen når savnet av knitringen og lukta blir for stort. 

Din lokale ekspert på varmepumper
Kjøper du varmepumpe fra den lokale og komplette leverandøren Egset Ventilasjon, får du kvalifisert personell til å montere varmepumpa på en så god måte at du slipper å tenke på den før første service om fem år. 

Egset Ventilasjon er kvalitet og god service.