Varmt, behagelig og trygt

En varmepumpe gir jevn temperatur og en bekymringsfri hverdag for deg med små barn i huset.

Du vet når den lille babyen akkurat har lært seg å krype på gulvet og vil utforske absolutt alt. Med blikket til en hauk følger du etter for å redde blomsterpotter og hindre fall og brannskader. 

Bekymringsfritt
Vi kan ikke eliminere alle farer. Men med en varmepumpe av god kvalitet slipper du i alle fall å tenke på brannskader knyttet til ved- eller panelovn. Oppvarming fra varmepumpe er trygt og bekymringsfritt, ingen kan brenne seg på den og den er sikker på alle nivå.

Ikke minst gir den deg stabile temperaturer. 

Godt inneklima
I følge Norges Astma og Allergiforbund er en jevn innetemperatur på mellom 20-22 grader optimalt for både voksne og barn. For høye eller lave temperaturer kan gi helseplager som trøtthet, nedsatt ytelse og hodepine. Og barna våre er mer sensitive enn oss.

En jevn temperatur gir et godt inneklima som er fint å leve i. Varmepumpene er i tillegg med på å filtrere luften for støv og bakterier, og dermed bedre innelufta ytterligere. 

Gode finansieringsmuligheter
Å skaffe seg varmepumpe, kan være en stor investering for mange. Men det vil være en økonomisk løsning i lengden. NVE slår fast i en ny rapport fra 2020 at varmepumper er et svært lønnsomt alternativ til mer effektiv oppvarming av bygninger. 


Vi tilbyr ei løsning med 24 måneders nedbetaling. Klikk her for å sjekke rentefri nedbetaling på dei ulike modellene Egset Ventilasjon leverer. 

Kontakt oss for tilbud på varmepumpe med komplett installasjon.

Din lokale ekspert på varmepumper
Kjøper du varmepumpe fra den lokale og komplette leverandøren Egset Ventilasjon, får du kvalifisert personell til å montere varmepumpa på en så god måte at du slipper å tenke på den før første service om fem år. 

Egset Ventilasjon er kvalitet og god service.